Download Bevroren vlammen (Oxen Book 3) (Dutch Edition) by Jens Henrik Jensen,Corry van Bree PDF

By Jens Henrik Jensen,Corry van Bree

Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar hij het drawback overpeinst dat voor hem ligt.

Als de leiders van het geheime netwerk Danehof ontdekken dat ze er niet in geslaagd zijn Oxen te doden, zullen ze een meedogenloze klopjacht starten om hun fout te herstellen. Als de politie erachter komt dat hij nog leeft, zal hij gearresteerd worden voor een moord die hij niet beging.

Hoewel alle kansen zich tegen hem gekeerd lijken te hebben, besluit Oxen toch dat hij de confrontatie moet aangaan met degenen die de macht hebben. Doet hij dat niet, dan blijft hij zijn leven lang op de vlucht en zal hij nooit zijn zoontje terug kunnen zien.

Hij bundelt zijn krachten met Margrethe Franck, zijn voormalige companion bij de geheime dienst, en Axel Mossman, zijn vroegere baas. Hun gevecht tegen Danehof heeft voor rooster alle drie monumentale gevolgen gehad. Ze kunnen alleen hun leven terugkrijgen door opnieuw de strijd aan te gaan met de schaduwmannen.

Maar hoe vecht je tegen een onzichtbare vijand?

Show description

Read Online or Download Bevroren vlammen (Oxen Book 3) (Dutch Edition) PDF

Best crime thrillers books

Benegas (German Edition)

Im Schatten der MezquitaCórdoba, Andalusien - wer denkt hier nicht an die Leidenschaft des Flamenco, die filigranen Bauwerke der Mauren, die Straßencafés unter Orangenbäumen. Córdoba ist aber auch eine Stadt der Finsternis, in der die Geister der Vergangenheit hausen. So haben es Inspektor Benegas und sein staff in diesem Roman mit gleich drei Fällen zu tun.

Hij is terug (Hannah Maes) (Dutch Edition)

Een razend spannend vervolg op Code 37 De wereld van hoofdinspecteur Hannah Maes wordt abrupt op zijn kop gezet wanneer ze een verdacht bericht vindt in haar mailbox. Iemand lijkt uit op wraak. Hannah gaat op zoek naar de afzender, maar hij is ongrijpbaar. De sporen die hij achterlaat, komen alsmaar dichter bij haar persoonlijke leven en jagen Hannah de stuipen op het lijf: hij heeft het op haar gezin gemunt!

Edge of Darkness (The Cincinnati Series Book 4)

The fourth publication in Karen Rose's nail-biting Cincinnati sequence revisits your favorite characters combating crime within the city's darkish underbelly. fanatics of Tess Gerritsen, James Patterson and Karin Slaughter won't be able to rip themselves clear of this explosive mystery. murder detective Adam Kimble isn't any stranger to struggling with demons.

The Christ Documents

The Christ records is a fast paced mystery from writer Sherrie Patton. Professor Brett Bronner gets a decision from his pal, Prof. Jim Brown. Jim's nephew has been abducted via mysterious terrorists, and the single clue leads them to Paris. Now, with assistance from Brett's scholar, Sandy Radke, they have to safeguard the Christ records, historical manuscripts from the Bible.

Additional info for Bevroren vlammen (Oxen Book 3) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.91 of 5 – based on 22 votes